MONDZORG

Persoonlijke zorg voor iedereen.

Bij tandartspraktijk Bosboom bieden we complete en persoonlijke mondzorg voor jong en oud. We streven daarbij altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit en esthetiek. Vandaar dat we bijvoorbeeld werken met witte vullingen. Bij tandartspraktijk Bosboom kunt u terecht voor:
• Periodieke mondcontrole
• Tandsteenverwijdering
• Esthetische tandheelkunde (o.a. bleken van uw gebit)
• Alle tandheelkundige behandelingen: (o.a. cariësbestrijding, wortelkanaalbehandelingen, preventie tandvleesproblemen)
• Kronen op implantaten
• Bruggen en kronen
• Orthodontie en beugelbehandelingen
• Kids-plan voor uw kinderen

We werken op afspraak, maar heeft u acute pijnklachten dan kunnen we u meestal nog dezelfde dag helpen.

ORTHODONTIE

Trots op hun beugelbekkie

Een beugel bij schoolgaande kinderen is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Het is niet meer iets om je voor te schamen. Integendeel zelfs: veel kinderen zijn trots op hun beugelbekkie omdat ze weten dat ze er een mooi en recht gebit voor terug krijgen.
Bij tandartspraktijk Bosboom kunnen u en uw kinderen terecht voor beugels in alle soorten en maten. Van de bekende blok– en slotjesbeugel tot en met de onzichtbare AirSmile. Dankzij de uitgebreide expertise van Ronald Bosboom op het gebied van orthodontie en beugels, kunt u ervan verzekerd zijn dat u altijd de beste oplossing voor uw gebit of dat van uw kinderen krijgt.

COSMETISCH

De mogelijkheden zijn eindeloos

Een goed en recht gebit is niet alleen mooi om te zien, maar ook functioneel. U kunt beter bijten. kauwen en lachen, heeft minder slijtage van tanden en kiezen en u kunt uw gebit ook beter verzorgen. Om de simpele reden dat u overal goed bij kunt met uw tandenborstel, flosdraad, raggers en tandenstokers.

Bij tandartspraktijk Bosboom is het ons doel om iedereen aan een goed gebit te helpen. Uw mond is onze zorg én ons visitekaartje. Maar daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische mondzorg. Oftewel het verfraaien van uw gebit. Er zijn talrijke mogelijkheden op het gebied van: orthodontie – ook op latere leeftijd, witte vullingen, kroon- en brugwerk en implantaten.

Ook kunt u bij ons uw tanden laten bleken. Dat kan vandaag de dag bij veel ‘schoonheidsklinieken’, maar houdt u er rekening mee dat er bij dergelijke klinieken meestal geen BIG-geregistreerde tandartsen werken. En tanden bleken is tandartswerk!

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw gebit zijn, kom dan eens vrijblijvend langs voor meer informatie of maak een afspraak.

Tandtechniek Specialist

KROON & BRUGWERK

Nauwe samenwerking tandarts en tandtechnicus

Voor kronen en bruggen werken we bij tandartspraktijk Bosboom nauw samen met onze gespecialiseerde tandtechnicus Casper van Beers, directeur/eigenaar van Van Beers Tandtechniek in Mijdrecht. Ronald Bosboom heeft altijd al een voorliefde gehad voor het vakwerk van tandtechnici. Het feit dat Ronald zijn ouders een tandtechnisch/orthodontisch laboratorium hadden waar hij als kind al rondliep, zal daar zeker toe bijgedragen hebben.

In gezamenlijk overleg met Casper van Beers worden kronen en bruggen op maat gemaakt, die vervolgens door Ronald Bosboom worden geplaatst. En omdat Ronald altijd streeft naar de hoogste kwaliteit zal hij niet rusten voordat het helemaal perfect is.

Bij alles wat we doen, streven we naar de hoogste kwaliteit