TEAM-versie-021219_800px

ONS TEAM

Een tandartsenpraktijk is zo goed als de mensen die er werken. Bij tandartspraktijk Bosboom zijn we daarom erg blij met ons team. Hun gezelligheid, inzet, kennis en expertise maakt van elke werkdag weer een feest. Samen zorgen we voor tandheelkunde van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Al onze medewerkers zijn afgestudeerd in hun vakgebied en houden hun kennis up-to-date door het continu volgen van vakgerelateerde cursussen.

Ronald Bosboom

Tandarts voor Orthodontie

Aleksandra Rakovac

Tandarts

Amparo Bosboom

Praktijkmanager

Hester Bekkers

Receptioniste

Mirsada Malcinovic-Pezerovic

Preventie- en Orthodontie assistente

Marjolein van der Velden

Tandartsassistente

Barbara Bouwman

Preventie- en Orthodontie assistente

Casper van Beers

Kroon & Brugwerk specialist (extern)

IN THE SPOTLIGHT

Tandarts/tandarts voor orthodontie

Ronald Bosboom

Ronald Bosboom is in 2002 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Direct na zijn studie is hij begonnen met Progressive Orthodontic Seminars (McGann Post graduate school of dentistry) om zich verder te verdiepen in orthodontie. Daarnaast heeft hij diverse andere nascholingen gedaan, waaronder de Masterclass Tandheelkunde bij Catan om zijn praktijk verder te perfectioneren.

Vanaf 2010 is Ronald Bosboom zich gaan toeleggen op orthodontische en beugelbehandelingen met ‘onzichtbare’ beugels, met name de AirSmile. Op dit laatste gebied is Ronald Bosboom een absolute specialist geworden. Hij heeft de meeste casussen met de AirSmile op zijn naam staan, geeft trainingen aan collega-tandartsen en is een veelgevraagd spreker over de AirSmile op congressen en seminars.

Ronald Bosboom is lid van diverse beroepsverenigingen:
•   ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen),
•   KRT (Kwaliteits Register Tandartsen),
•   OVAP (Orthodontische Vereniging voor Algemeen Practici),
•   DGAO (Deutscher Gesellschaft für Aligner Orthodontie)
•   EAS (European Aligner Society).

Sinds 2016 staat Ronald ook in het OVAP Kwaliteitsregister (O.K.-register). Ronald Bosboom mag de titel Tandarts voor Orthodontie dragen. Een titel goedgekeurd door de belangrijkste beroepsverenigingen in de tandheelkunde.

Tandarts

Aleksandra Rakovac

Aleksandra Rakovac is in 2013 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Belgrado. In 2015 is ze naar Nederland gekomen. Ze heeft eerst meerdere cursussen Nederlandse taal gevolgd. Haar diploma als tandarts werd in Nederland niet erkend, omdat Servië niet in de Europese Unie ligt. Dus heeft ze aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam) een erkenning voor haar tandartsdiploma moeten halen. In de zomer van 2018 heeft ze die gekregen!
Het was een lang traject dat ze moest volgen, maar haar passie voor het vak en de patiëntenzorg heeft haar erg gestimuleerd.
Aleksandra wil zich graag verder ontwikkelen en groeien als tandarts.

Haar interesses liggen op het restauratieve vlak en bij het werken met angstige patiënten.

Ze is lid van de KNMT.