TEAM-versie-050721_klein

ONS TEAM

Een tandartsenpraktijk is zo goed als de mensen die er werken. Bij tandartspraktijk Bosboom zijn we daarom erg blij met ons team. Hun gezelligheid, inzet, kennis en expertise maakt van elke werkdag weer een feest. Samen zorgen we voor tandheelkunde van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Al onze medewerkers zijn afgestudeerd in hun vakgebied en houden hun kennis up-to-date door het continu volgen van vakgerelateerde cursussen.

Ronald Bosboom

Tandarts voor Orthodontie

Hester Bekkers

Receptioniste

Amparo Bosboom

Praktijkmanager

Nanja Chamoun

Paro Preventie- en Orthodontie assistente

Marjolein van der Velden

Tandartsassistente

Casper van Beers

Kroon & Brugwerk specialist (extern)

IN THE SPOTLIGHT

Tandarts/tandarts voor orthodontie

Ronald Bosboom

Ronald Bosboom is in 2002 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Direct na zijn studie is hij begonnen met Progressive Orthodontic Seminars (McGann Post graduate school of dentistry) om zich verder te verdiepen in orthodontie. Daarnaast heeft hij diverse andere nascholingen gedaan, waaronder de Masterclass Tandheelkunde bij Catan om zijn praktijk verder te perfectioneren.

Vanaf 2010 is Ronald Bosboom zich gaan toeleggen op orthodontische en beugelbehandelingen met ‘onzichtbare’ beugels, met name de AirSmile. Op dit laatste gebied is Ronald Bosboom een absolute specialist geworden. Hij heeft de meeste casussen met de AirSmile op zijn naam staan, geeft trainingen aan collega-tandartsen en is een veelgevraagd spreker over de AirSmile op congressen en seminars.

Ronald Bosboom is lid van diverse beroepsverenigingen:

  • KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde)
  • VTvO (Vereniging Tandartsen voor Orthodontie)
  • KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen)
  • OK-register (Kwaliteitsregister Vereniging Tandartsen voor Orthodontie)
  • DGAO (Deutscher Gesellschaft für Aligner Orthodontie)
  • EAS (European Aligner Society)

Sinds 2016 staat Ronald in het OK-register. Ronald Bosboom mag de titel Tandarts voor Orthodontie dragen. Een titel goedgekeurd door de belangrijkste beroepsverenigingen in de tandheelkunde.